Er dette hint om at et nytt Overlord-spill er på vei?

Hva er det Codemasters lokker med?

Codemasters

Gjennom en serie med «tweets» har Codemasters hintet til det som kan være neste spill i Overlord-serien. En historie fortalt på utgiverens Twitter-konto endte med et bilde av hjelmen til hovedfiguren i Overlord-spillene.

Kort tid etter dukket også seriens sjefsundersått og rådgiver, Gnarl, opp på Twitter. Via den offisielle Overlord-kontoen fortalte han at vi ikke hadde sett det siste av ham eller de andre undersåttene:

Foruten meldingene på Twitter har Codemasters ikke kommentert saken, så foreløpig vet vi ikke nøyaktig hva de har på lur. Mest sannsynlig er det snakk om en oppfølger til Overlord II, men vi kan selvfølgelig ikke utelukke muligheten for at The Overlord og Gnarl vil dukke opp i et annet spill.

Hva betyr dette bildet?

For to år siden meldte seriens utvikler, Triumph Studios, at de jobbet med det de omtalte som et «Overlord-aktig» spill. Hvorvidt det er det samme spillet Codemasters nå hinter til er uvisst, men etter to solide spill så langt i serien ville det nok glede fans om det er den nederlandske utvikleren som også står for neste Overlord-kapittel.

Det er snart seks år siden lanseringen av Overlord II ble mottatt med stor begeistring. Som forgjengeren fikk spillet ros for fantastiske animasjoner og djevelsk humor, mye takket være seriens hovedskribent, Rhianna Pratchett.

Pratchett, datter av nylig avdøde Terry Pratchett, jobber for tiden med Rise of the Tomb Raider, så det spørs om hun vil være tilgjengelig for et nytt Overlord-prosjekt.

Forfatteren Terry Pratchett ble nylig hedret i Elite: Dangerous.
Elites nyeste oppdatering inkluderer en romstasjon kalt Pratchett’s Disc »

Siste fra forsiden