Er du klar for en 2,6GB stor Bloodborne-oppdatering?

Nettspilling og flerspillermoro lempes inn på dag én.

Sony Computer Entertainment

Selv om PlayStation 4-spillet Bloodborne er noen dager unna ennå kan det være greit å forberede nettlinjen på en durabelig nedlasting. Når du stapper spilldisken inn i konsollen vil du bli bedt om å laste ned en oppdatering på 2,69 GB før moroa kan begynne for fullt. Dette melder Eurogamer.

Har du derimot valgt å forhåndslaste spillet fra PlayStation Store skal oppdateringen være klar for nedlasting allerede nå, sammen med forhåndslastingen som er på om lag 5 GB.

Vel, mørkt er det i hvert fall. (Bilde: Sony Computer Entertainment)
Sony Interactive Entertainment

Størrelsen kommer etter alt å dømme av at det er hele systemer som skal lempes inn med oppdateringen. Den aktiverer nettspilling, fikser noen problemer som har tydeliggjort seg etter at utvikler From Software satte den endelige koden i diskpressen, og legger til Chalice Dungeons.

Sistnevnte er kanskje det mest spennende oppdateringen har å by på: Områder under byen Yharnam som blir helt nye hver gang man bryner seg på dem.

Formelendring

Bloodborne er utvilsomt Sonys største lansering nå i de første månedene av 2015. Det etter sigende beinharde spillet er utviklet av From Software, et studio som har blitt hyllet av mange de siste årene for å lage kompromissløse opplevelser med Dark Souls-spillene og Demon's Souls. I motsetning til Dark Souls II er dog regissør Hidetaka Miyazaki bak roret igjen.

Likhetene mellom Bloodborne og Dark Souls-spillene er slikt som rollespillelementer og etter sigende beinharde utfordringer. Den mer tunge spillopplevelsen virker likevel å ha blitt byttet ut med et mer actionpreget og kjappt kampsystem. Et førsteinntrykk av spillet får du allerede i morgen tidlig her på Gamer.no, mens en anmeldelse kommer så snart vi får smakt på alt Bloodborne har å by på.

PC-utgaven av Dark Souls II er verdt å sjekke ut.
Utviklerne har lært av sine feil og leverer en fantastisk opplevelse »

Siste fra forsiden