Er du rett mann for Bungie?

Nå søker den tidligere Halo-utvikleren etter betatestere til sitt kommende spill.

Det var nok ikke rent få som ble skuffet da Halo-utvikler valgte å bryte med Microsoft etter mange års samarbeid. Rettighetene til den ekstremt populære skytespillserien ble nemlig hos sistnevnte, med den konsekvensen at 343 Studios har tatt over videreutviklingen.

Reach var en gigasuksess.

Bungie valgte for sin del å alliere seg med gigantutgiver Activision, og signerte en tiårskontrakt med lovnader om å utvikle en helt ny spillserie.

Det er fortsatt ikke kjent hva Bungie holder på med under det nye samarbeidet, men det er i det minste offisielt at de søker betatestere til det kommende spillet sitt. Det kan tyde på at de har kommet et stykke på vei, eller i det minste planlegger godt i forveien.

Det ser også ut til at gjengen har stor tiltro til det kommende prosjektet sitt.

– Ikke alle som melder seg på vil få innpass, men vi vil nok trenge hundretusenvis av spillere før vi kan si oss fornøyde. Marsjér med oss, så skal vi sammen speile oss i glansen av verdensdominanse.

I forrige måned slapp Bungie sitt siste bidrag til Halo-serien, kalt Halo: Reach. Det solgte ekstrem godt, og vår mann Mikael likte det svært godt.

Og påmeldingen skjer altså på deres offisielle hjemmeside.

Siste fra forsiden