Demo: Sacraboar

Er ingenting hellig?

I Sacraboar er det full krig om villsvin.

Blant forrige ukes nettutgivelser finner vi Sacraboar. Dette er et flerspillerfokusert strategispill basert på det velkjente konseptet «capture the flag», altså ta med en gjenstand fra motstanderens hovedkvarter tilbake til ditt eget uten at han stjeler en tilsvarende gjenstand fra deg. I dette tilfellet er gjenstandene villsvin.

Nøffe må dø

Hvert lag har en gris å forsvare, samtidig som de må knabbe motstanderens. Spillet dropper det meste av bygging, og gir deg en viss mengde penger til å kjøpe stridsenheter. Hvis en av disse dør får du pengene tilbake og kan kjøpe en ny kriger.

Spillet byr på både ligaer og cuper for konkurranselystene spillere, og de som heller vil stjele gris alene får 89 oppdrag med varierende vanskelighetsgrad, samt seks treningsoppdrag for å lære det grunnleggende om kriging og kidnapping av dyr.

En demo ev spillet er nå ute, og ifølge utvikler Makivision Games inneholder den de første oppdragene og en smakebit på flerspillermodus. Demoen kan lastes ned fra spillets hjemmeside.

Siste fra forsiden