Er PC-en din klar for Call of Duty: Ghosts?

Infinity Ward forteller hva du må ha for å kjøre skytespillet.

På sin blogg har Infinity Ward nå fortalt hva slags krefter Windows-spillere bør ha gjemt i kabinettet for å kunne nyte storspillet Call of Duty: Ghosts.

Dette krever sitt.

Minstekravene er som følger: Intel Core 2 Duo E8200 2.66 GHz eller konkurrent AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz. Nvidia GeForce GTS 450 eller ATI Radeon HD 5870. 6 GB med RAM, og 40 GB med lagringsplass. Man må også bruke DirectX 11 for å oppfylle minstekravet, og 64-bits-utgaven av Windows 7 eller Windows 8 er et must.

Store forandringer

Call of Duty: Ghosts er Infinity Wards første Call of Duty-spill siden de avsluttet den velkjente Modern Warfare-trilogien i 2011. Fjorårets Black Ops 2 ble utviklet av utgiver Activisions andre Cal of Duty-fabrikk, Treyarch.

Endringer i Call of Duty-oppskriften.

Denne gangen loves vi den største overhalingen av flerspillerdelen siden Call of Duty 4: Modern Warfare kom i 2007. Skreddersying av soldater, en flunkende ny squad-modus og dynamiske hendelser som kan endre spillmiljøene er noen av de største nyhetene.

Da vi gløttet på spillets enspillerdel under E3-messen i år ble vi ikke helt overbevist om at Activision og Infinity Ward var klare for et generasjonshopp.

– Der jeg i fjor, etter å ha sett en tilsvarende demonstrasjon av Black Ops II, gledet meg til å prøve spillet selv, er jeg nå mer lunken. Så langt har ikke Infinity Ward greid å overbevise meg om at dette er en enspillerkampanje jeg har særlig lyst til ta et dypdykk i, skrev vi den gang.

Call of Duty: Ghost kommer til Windows, Xbox 360, Wii U og PlayStation 3 den 5. november. En PlayStation 4-versjon kommer for salg sammen med konsollen 29. november, mens Xbox One-utgaven ikke blir å se før konsollen slippes tidlig neste år.

Les også: Mer om Call of Duty: Ghosts historiedel
Les også: Mer om Call of Duty: Ghosts flerspillerdel

Siste fra forsiden