Konkurranse

Julekalender 2017 – luke 7

Er syv ditt lykketall?

En hel masse sport kommer din vei i dagens luke.

Pressmaster/Colourbox/Gamer.no

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Spillkonsoller og PC-utstyr, storspill og gavekort. Det er mye som ligger og venter bak de 24 lukene, og vi garanterer noe for en hver smak.

Noe for enhver sportstulling

WWE 2K18.
2K

Dagens kalenderluke står i sportens tegn, med tre ferske spill fra vidt forskjellige idretter. I dag har du nemlig muligheten til å vinne spillene PES 2018, NBA 2K18 og WWE 2K18. Vinneren står også fritt til å velge plattform selv.

NBA 2K18.
Petter Lønningen/Gamer.no

PES, eller Pro Evolution Soccer, har i mange år vært kjent som det autentiske alibiet for fotball-gamere som syns folkefavoritten FIFA blir i litt vel enkleste laget. PES er nemlig kjent for å besitte mer virkelighetsnær fysikk, og for å alt i alt levere en mer autentisk fotballopplevelse enn sin argeste rival. Konami tar opp tråden der de slapp med fjorårets utgave, og tilbyr ytterlige småjusteringer til den velsmurte PES-formelen. Essensielt for hardbarkede tilhengere av fotballspill.

PES 2018.
Konami

NBA 2K18 er det årlige innslag i 2Ks basketballserie. Hvis denne amerikanske favoritten er mer din type ballidrett, er dette spillet definitivt for deg.

2K leverer også wrestlingspillet WWE 2K18. Hvis du ikke er kjent med wrestling, er det i all hovedsak en krysning mellom fribryting og absurdteater, hvor underholdningsverdien er aller første bud. Enten du er blodfan, har en ironisk distanse til det hele, eller aldri har hørt om wrestling før, kan dette spillet bli en temmelig underholdende affære.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av våre skribenter. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på onsdager.

Siste fra forsiden