Sonic 4 i sommer

Et spill fullt av biologiske fakta

Det blå pinnsvinets neste spill blir en oppfølger til Sonic 3 & Knuckles.

Det har gått nedover med Segas en gang så folkekjære maskot. Etter en masse tvilsomme spill var det mange som helst så at Sega droppet den gamle spillhelten for godt.

Akkurat som i gamledager

De siste månedene har man hintet sterkt om at de planlegger et ferskt Sonic-spill bygget på samme grunnlag som 90-tallets klassikere. Det ble lovet at alle Sonics dustete venner skulle droppes og at vi skulle få et godt, gammeldags 2D-spill.

Spillet gikk under kodenavnet Project Needlemouse, og nå er det blitt avduket og fått et offisielt navn. Tittelen er Sonic the Hedgehog 4: Episode 1, en oppfølger til Sonic 3 & Knuckles fra 1994.

Gamespot intervjuet Ken Balough fra Sega om prosjektet, men dessverre kom det fram få konkrete detaljer.

Spillet kommer til å kjøre i 3D, men sees i et tradisjonelt 2D-perspektiv. Tittelen indikerer at det dreier seg om en episodebasert serie, og Balough sammenligner det med hvordan Sonic 3 og Sonic & Knuckles var to deler av en større helhet.

Sonic the Hedgehog 4 skal selges over nett til Wii, Xbox 360 og PlayStation 3. Utgavene skal være nesten identiske, men på Wii får spillet naturlig nok lavere oppløsing.

Sonic the Hedgehog 4: Episode 1 slippes i løpet av sommeren. Mer informasjon om spillet skal dukke opp om kort tid på dets ferske hjemmeside.

Siste fra forsiden