Ett år etter det forsvant fra Steam er Mafia II endelig tilbake

I en begrenset periode kan du sikre deg spillet til kraftig redusert pris.

2K

Nesten ett år etter at Mafia II ble fjernet fra en rekke nettbutikker, uten noen forklaring fra utgiver 2K, dukket det denne uken opp igjen på Steam. For å feire relanseringen er action-spillet på tilbud, og ut 8. juni får du 80% rabatt på Mafia II og samtlige innholdspakker til spillet.

Mafia II er tilbake på Steam.
2K

I en pressemelding skriver 2K at de gir ut spillet på nytt for å la fans få en Mafia-opplevelse før lanseringen av Mafia III den 7. oktober i år. Det opprinnelige Mafia, som forsvant fra nettbutikker for flere år siden, ble ikke nevnt og et gjensyn med seriens begynnelse virker ikke å være en del av utgiverens planer.

Kunngjorde spesialutgave for Mafia III

I samme pressemelding kunngjorde 2K en spesialutgave av Mafia III, som blir tilgjengelig på PC, Xbox One og PlayStation 4. «Collector’s Edition»-pakken vil kun produseres i begrenset opplag, og inneholder blant annet spillets lydspor på vinyl, en bok med konseptkunst og sesongpass.

Spesialutgaven av Mafia III er stappfull av innhold.
2K

I Mafia III får vi utforske den oppdiktede sørstatsbyen New Bordeaux i 1968, i rollen som Lincoln Clay. Clay har nettopp kommet hjem etter flere år som soldat i Vietnamkrigen, men hjemkomsten blir ikke like fredelig som han hadde håpet.

Når store deler av byens mørkhudede krim-miljø – som Clay ser på som sin familie – blir utryddet av den italienske mafiaen, starter han en ny familie og begynner jakten på hevn.

Vi fikk prøve Mafia III i fjor.
Les vår sniktitt på spillet her »

Siste fra forsiden