Strategi fra SimBin

Europa i flammer

SimBin gir ut sitt første strategispill, Frontline Nation.

Svenske SimBin er mest kjent som utvikler av bilsimulatorer, men nå har de besluttet seg for å gå nye veier. Den vesle utvikleren Colossai Studios ligger bare noen mil fra SimBin-hovedkvarteret, og nå vil SimBin gi ut deres første spill.

Dette spillet heter Storm: Frontline Nation, og er et turbasert strategispill som foregår i en nær fremtid, hvor Europa preges av nasjonalisme og militarisme. Nå ruster de europeiske nasjonene opp i all hemmelighet, og planene deres er å utvide landegrensene sine - med eller uten naboenes tillatelse.

Du får makten over ett av disse landene, og må bruke politikk, strategi og taktikk for å sørge for at det overlever tiden som kommer. Du må lage allianser med viktige nasjoner, utvikle masseødeleggelsesvåpen, drive forskning og sende hærene dine i kamp på kontinentet.

Gameplayet er delt i to; en strategisk del hvor du jobber med diplomati, forskning og koordinering av de militære styrkene dine, og en taktisk del hvor du får full kontroll over styrkene i dynamiske, heksagon-baserte landskaper. De taktiske kampene er raske, men takket være ulike terrengtyper, dynamisk vær og dag-natt-sykluser, loves vi massevis av taktiske muligheter.

- Dette er et resultat av et tett samarbeid mellom våre to selskaper. Colossai har tidligere jobbet på noen av våre spill som konsulenter, og siden vi gir ut våre egne PC-spill og har de rette kontaktene, bestemte vi å være med på å levere deres første baby, Storm: Frontline Nation, sier SimBin-sjef Henrik Roos.

Spillet skal etter planen komme i salg i løpet av årets andre halvdel. Det kommer kun til PC.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden