What Remains of Edith Finch er gratis

Eventyrlige What Remains of Edith Finch er gratis på PC

Epic-butikken ruller ut ferskt tilbud.

Annapurna Interactive

Da Epic åpnet sin egen spillbutikk i fjor, lovet utvikleren å gi bort et nytt PC-spill annenhver uke. Nå har turen kommet til eventyrspillet What Remains of Edith Finch, som deles ut helt gratis frem til og med 24. januar.

What Remains of Edith Finch forteller en følelsesladet historie.
Annapurna Interactive

Vil du ha et eksemplar må du besøke spillets butikkoppføring i Epic Games Store. Der trykker du på knappen merket «Free», og så får du beskjed om å logge deg inn (eller opprette en ny konto om du ikke allerede har en). Alternativt kan kan jobben utføres via Epics skrivebordsprogram, hvor prosessen er akkurat den samme.

Deretter legges spillet automatisk til på kontoen din, og det er ditt til odel og eie.

– Meningsfull spillopplevelse

What Remains of Edith Finch ble utviklet av Unfinished Swan-studioet Giant Sparrow, og kom opprinnelig til PC, PlayStation 4 og Xbox One i 2017. Handlingen tar for seg den titulære hovedpersonen Edith Finch, og hennes følelsesladde tur tilbake til sitt barndomshjem.

Ved å vandre rundt i huset får spillere utforske familiens bakgrunnshistorie – en historie stort sett preget av død og elendighet. Vår anmelder fant likevel flere lyspunkter, og endte til slutt på åtte av ti på karakterskalaen.

– Opplevelsen er ikke enormt revolusjonerende, men evner stort sett å engasjere og overraske fra start til slutt. Slutten i seg selv ble litt i snaueste laget for undertegnede, men reisen underveis gjør på mange måter opp for den brå konklusjonen. Når alt kommer til stykket er dette derfor et knallgodt eventyrspill, med en fortelling som det absolutt er verdt å oppleve og grunne over, skrev Espen Jansen.

Epic-butikken har også sikret seg Bastion-skaperens nyeste actionspill.
Hades er tilgjengelig i Early Access nå »

Siste fra forsiden