Ezio vender nesa mot den evige by

Det neste Assassin's Creed vil utspilles i Roma.

Det er ikke så altfor lenge siden det tredje spillet i Ubisofts Assassin’s Creed-serie ble annonsert. Vi vet allerede at handlingen vil sentrere seg rundt Ezio, som vi ble kjent med i Assassin’s Creed 2. Nå har Ubisoft også røpet hvor én del av spillet vil finne sted. Vi skal til renessansens Roma.

Roma er den midlertidige endestasjonen for Ezio, som visstnok skal ha sporet et medlem av tempelridderordenen for å finne og deretter tilintetgjøre hovedkvarteret til den mystiske ordenen.

Høytsvevende akrobatikk i Assassin's Creed 2

Det har vært grunn til å tro at Assassin’s Creed 3, som det til nå har blitt kalt, vil være det første spillet i serien som inneholder en flerspillerdel. Dette ble ytterligere bekreftet i denne sammenheng. Flerspiller skal overraskende nok være en sentral del av spillopplevelsen. Noen ny informasjon fikk vi likevel ikke.

Dette innslaget i vil være den første direkte oppfølgeren i serien. Assassins’s Creed 3, eller hva det til slutt vil ende opp med å hete skal slippes før mars 2011. Tradisjonelt har dette betydd rundt juletider.

(Kilde: CVG)

Siste fra forsiden