F1-utvikleren byr på racing med lekebiler

Codemasters har lansert sitt nyeste bilspill, en åndelig oppfølger til Micro Machines.

Codemasters

I dag er Codemasters kjent som en utvikler av relativt seriøse bilspill, men på åtti- og nittitallet var selskapet fokusert på billigproduksjoner i ulike sjangere.

Toybox Turbos minner om Micro Machines.

Et av spillene de hadde mest suksess med på nittitallet var Micro Machines, et todimensjonalt arkadebilspill sett ovenfra der man kjørte små lekebiler rundt i ordinære hus og hager.

Fra Micro Machines til Toybox Turbos

Nå har Codemasters lansert Toybox Turbos, som virker som en åndelig oppfølger. I likhet med Micro Machines er det et arkadebilspill hvor man ser moroa ovenfra, og kjører små lekebiler rundt på skrivebord, i kjøkkenskap og så videre.

Vrooom, vrooom!

Micro Machines huskes best for sin underholdende sofaflerspiller, og dette ser ut til å være noe Codemasters har videreført med Toybox Turbos. Spillet støtter opp til fire spillere lokalt, og har også mulighet for nettbasert flerspiller for fire.

Spillet har nå kommet ut på Steam for Windows. Det kommer til PlayStation Store for PlayStation 3 og Xbox Live Arcade for Xbox 360 senere denne uken. I desember vil det forresten få støtte for Oculus Rift.

Er du interessert i et mer påkostet arkadebilspill kan du jo teste DriveClub for PlayStation 4.

Siste fra forsiden