Få Mass Effect 2 gratis!

Hvis du har kjøpt eller skal kjøpe Dragon Age II, får du belønning på PC.

Dragon Age: Origins solgte over tre millioner enheter, og da er det ikke overraskende at oppfølgeren Dragon Age II er en hit. Ifølge GameSpot melder BioWare at oppfølgeren nå har solgt én million siden slippet i USA 8. mars, og at man nådde denne milepælen kjappere enn med forgjengeren.

Mass Effect 2.

Det ønsker utvikleren å feire. Alle som har kjøpt, og skal kjøpe, Dragon Age II får et spill i belønning – Mass Effect 2. Det spiller ingen rolle om du har kjøpt spillet på PC, Xbox 360 eller PlayStation 3, men belønningen kan du bare ta ut som en digital kopi på PC.

Hvordan du kan få tak i gratisspillet finner du ut på det offisielle Dragon Age II-nettstedet. Tilbudet gjelder ut april.

Vi likte Dragon Age II, og vår anmelder ga det 8/10 på PC og 7/10 på konsoll. Ikke helt på nivå med forgjengeren, men likevel sterkt.

Mass Effect 2 kom ut i januar i fjor, og vi likte det enda bedre. Selv om det ikke var helt det samme spillet som det første Mass Effect, fikk det massevis av ros i min anmeldelse.

– Mass Effect 2 henvender seg til deg helt fra starten og suger deg inn med hud og hår. Dette er et science fiction-epos av de sjeldne, skrev jeg den gangen.

Så nå er det bare å ta en gratistur gjennom galaksen, før Mass Effect 3 kommer ut.

PS. Sjekk vår Spillkalender for slippdatoer. Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer!

Siste fra forsiden