Få ut Fable-frustrasjonene dine

Lionhead oppfordrer spillere til å rapportere alle problemer, og lover en helbredende oppdatering.

Fable 3 ble lansert her til lands før helgen, og vi tok i mot spillet med åpne armer. Spillet ser ut til å selge ganske godt, og rollespillere verden over er helt sikkert oppslukt i den koselige fantasiverdenen Albion.

Dessverre har det haglet med klager fra spillere som har opplevd såkalte «bugs» og andre tekniske problemer i spillet. Folk har mistet de lagrede spillene sine, mens andre har ikke vært i stand til å levere og gjøre ferdig oppdrag. Noen av feilene er mer absurde og komiske, og heldigvis ikke like alvorlige som dette.

Lionhead har allerede sluppet én oppdatering til spillet, men det ser ikke ut til å ha kurert problemene. De jobber visstnok med spreng på å fikse problemene, og nå har den britiske utvikleren slengt opp en egen side for tilbakemeldinger fra spillere.

Her oppfordres alle til å syte så høyt man bare vil, det loves i et blogginnlegg at alle rapporter vil følges opp. Lionhead kan ikke love noe når det gjelder tidspunkt for neste oppdatering, så vi må nok smøre oss med tålmodighet.

Undertegnede opplevde nylig at spillet frøs totalt midt i en avgjørende mellomsekvens i historien. Hva er det mest irriterende, eller alvorlige tekniske problemet du har opplevd med Peter Molyneuxs problembarn?

Les også:Anmeldelse: Fable 3
Les også:Mens vi venter på Fable III
Les også:PC-utgaven av Fable 3 utsatt


(Kilde: Eurogamer)

Siste fra forsiden