Får Sackboy Move-tittel?

Får Sackboy Move-tittel?

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Spillverket, og er ikke skrevet av redaksjonen i Gamer.no. Spillverket ble slått sammen med Gamer.no den 12. januar 2011, og vi har lagt ut artikkelarkivet som en tjeneste for gamle og nye lesere. Les mer

Den supersøte tøyfiguren Sackboy har for lengst etablert seg som en av Sonys aller fremste maskoter, til tross for at vi bare har hatt ett møte med den sjarmerende lille figuren til nå. Spill nummer to i serien som belønner kreativitet kanskje mer enn noen annen vil være klart til oss tidlig neste år.

I mellomtiden tar vi på oss spekulasjonshatten. Det hele internett nå lurer på er: Hva er Sackboy's Prehistoric Moves? Dette varemerkenavnet ble nylig lagt inn i det australske spillsensursorganets register, til stor forundring for spillblekker verden over.

I dette dokumentet tyder det på at Sackboy's Prehistoric Moves, hva enn det er, er et samarbeideprosjekt mellom skaperne av serien Media Molecule, og Supermassive Games. Supermassive Games står blant annet ansvarlige for det morsomme småspillet Tumble. Sony står oppført som utgiver.

Utenom dette er det lite vi har å gå på. Men med Playstation Move friskt i minne, kan det være et Move-kontrollert spill med Sackboy i hovedrollen det er snakk om? Tittelen kan i alle fall peke i den retning.

Hva tror du?

Les også: Anmeldelse: Littlebigplanet
Les også: Sniktitt: Littlebigplanet 2
Les også: Hvor blir det av bokstøtta mi?


(Kilde: Eurogamer)

LittleBigPlanet

PS3
Slippdato: 7. november 2008
Sjanger: Gåteløsning
Utvikler: Media Molecule
Utgiver: Scee

Kommentarer (0)

Forsiden akkurat nå

Til toppen