Fable 3 blir episodebasert

...og går for høye salgstall.

Om du av ulike grunner ikke har lyst til å gå til anskaffelse av Fable 3 i sin helhet, vil det bli mulig å hente ned spillet episodevis via Xbox Live.

Dermed velger altså Lionhead samme løsning som forrige gang, men denne gangen kommer den episodebaserte versjonen omtrent samtidig med butikkutgaven. Ifølge Lionhead-sjefen Peter Molyneux, som bekreftet nyheten på Game Horizon-koneransen, vil den første delen være gratis.

Lionhead-sjef Peter Molyneux på Microsofts E3-pressekonferanse. Foto: Kjersti Stuestøl

Dersom man vil fortsette å spille må man deretter betale når man kommer til et bestemt punkt i spillet. Det er uvisst hvor mye episodene vil koste, men Molyneux foreslo et beløp på mellom to og fem dollar.

Lionhead-sjefen sa at gode salgstall er avgjørende for at Fable-serien fortsatt skal være levedyktig og antydet dermed at episodeløsningen skal ha en positiv effekt i så måte.

– Vi satser på å selge mer enn fem millioner eksemplarer med en profitt på 150 millioner dollar. Om en spillserie ikke når opp til det nivået vil den etter hvert visne bort, sa Molyneux.

Tallene kan kanskje virke noe ambisiøse, men hvem vet? Fable 3 slippes i alle fall til Xbox 360 rundt juletider i år og får muligens også en PC-versjon.

Les også:Fable 3 også til PC
Les også:Fable 3 går nye veier
Les også:Natal-støtte i Fable 3

(Kilde: CvG)

Siste fra forsiden