Fable-etterfølger til Xbox 360?

I følge Computer & Video Games har Peter Molyneux nylig sluppet de første detaljene om Fable 2.

Fable endte opp som et temmelig vellykket spill, på tross av at det ikke var i nærheten av å tilby alt det Lionhead og Peter Molyneux skrøt av mens det var under utvikling. Spillet solgte også rimelig godt i butikkene, og selv om verken Microsoft eller Lionhead har kommet med noen kunngjøringer om en etterfølger, er det vel få som tviler på at den kommer.

Nå har Computer & Video Games fått snusen i at storkjeften Peter Molyneux skal ha fortalt de første detaljene om denne etterfølgeren, og bekreftet at den er under utvikling for Xbox 360. I følge artikkelen deres, begynner også Fable 2 ved at du er en liten gutt, men etterfølgeren foregår i et annet sted enn Oakvale.

I tillegg får du selskap av en liten hundevalp, som blir med deg på eventyrene dine. Som i forgjengeren vil utseendet ditt forandres basert på hvordan du oppfører deg, og det samme gjelder hunden din. Hvis du er mild og snill vil den se ut som en hyggelig liten puddel, mens hvis du er slem vil den se ganske annerledes ut (Lionhead har med andre ord ikke hørt at man ikke skal skue hunden på hårene).

Dette er for øyeblikket alt vi vet. Computer & Video Games forteller at kilden deres er en person som nylig intervjuet Peter Molyneux, men de forteller ikke hvem han er, så vi må nok ta informasjonen her med en liten klype salt. Lionhead ville ikke kommentere saken.

Siste fra forsiden