Fallout 4 har flere dialoglinjer enn Fallout 3 og Skyrim sammenlagt

Men Three Dogs fikk ikke innpass denne gangen.

Bethesda

Det er nok av samtaler å ha i både The Elder Scrolls V: Skyrim og i Fallout 3, men Fallout 4 skal greie å trumfe disse med dialoglinjer. Ifølge Bethesda skal oppfølgeren ha hele 111 000 dialoglinjer, noe som er mer enn det Skyrim og Fallout 3 lagt sammen kan by på.

Grunnen skal være at protagonisten for første gang har dialoglinjer selv, i stedet for å være stum. Det gjør selvfølgelig sitt for å få opp dialogbiblioteket, ettersom man må ha stemmer for begge kjønn i alle situasjoner.

Fallout 4 kommer likevel til å mangle dialoglinjer fra en av seriens mest kjente pratere. Erik Todd Dellums, som har stemmen til plateprateren Three Dog i Fallout 3, har bekreftet at han ikke er en del av spillet.

Fallout 4 kommer i høst

En reisendes beste venn.
Bethesda

Fallout 4 ble egentlig annonsert i begynnelsen av juni, men det var først under E3-messen at vi fikk den første skikkelige informasjonsutblåsningen. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston. For første gang skal Bethesda sørge for at også konsollspillere på Xbox One og PlayStation 4 får modifikasjonsstøtte – det skal skje neste år en gang, etter at spillet lanseres 10. november i år.

Før det får fansen samlet alle spillene i én pakke. 2. oktober dukker nemlig Fallout Anthology opp til Windows, en bombeformet samleboks som inneholder Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout New Vegas: Ultimate Edition.

Fikk du med deg han som forhåndsbestilte Fallout 4?
Bethesda godtok flaskekorker som betaling for Fallout 4 »

Siste fra forsiden