Bethesda godtok disse flaskekorkene som betaling for Fallout 4

Det holdt med 2000 korker.

- Ja, kontoret lukter øl, skrev Bethesda-ansatte Matt Grandstaff på Twitter da han mottok forsendelsen av flaskekorker.
Twitter/Matt Grandstaff

Forrige uke delte brukeren «GatorMacheteJr» en bildeserie på Imgur om hvordan han skulle sende over 2000 flaskekorker til Bethesda Softworks.

Han hadde spart på korkene siden Fallout 3 kom ut i 2008, og målet var selvfølgelig å betale for Fallout 4 med spilluniversets egen betalingsform. Tro det eller ei, men Bethesda både mottok og innvilget ønsket hans.

På torsdag fortalte «GatorMacheteJr» dette på Imgur:

– Siden jeg var den første som sendte inn flaskekorker til Bethesda, kommer jeg til å få en kopi av spillet når det kommer ut i november, skriver han.

Han legger også til at folk ikke behøver å bekymre seg for drikkevanene hans – det har tross alt tatt over syv år å spare opp.

Pip-Boy Edition?

Bethesda har selv bekreftet at han vil få tilsendt en kopi av spillet når det slippes til høsten. Nå kan det jo spekuleres i om det er en vanlig versjon av spillet eller den eksklusive «Pip-Boy Edition» han kan vente seg å få i posten.

Sistnevnte har vært vanskelig å få tak i for de som ikke var tidlig ute med å bestille: I dag kunngjorde Bethesda-representant Pete Hines på Twitter at det ikke vil bli produsert flere «Pip-Boy Editions».

Her viser Bethesda frem Fallout 4 på E3 tidligere i juni:

Siste fra forsiden