- Ja, kontoret lukter øl, skrev Bethesda-ansatte Matt Grandstaff på Twitter da han mottok forsendelsen av flaskekorker.
- Ja, kontoret lukter øl, skrev Bethesda-ansatte Matt Grandstaff på Twitter da han mottok forsendelsen av flaskekorker. (Bilde: Twitter/Matt Grandstaff)

Bethesda godtok disse flaskekorkene som betaling for Fallout 4

Det holdt med 2000 korker.

Forrige uke delte brukeren «GatorMacheteJr» en bildeserie på Imgur om hvordan han skulle sende over 2000 flaskekorker til Bethesda Softworks.

Han hadde spart på korkene siden Fallout 3 kom ut i 2008, og målet var selvfølgelig å betale for Fallout 4 med spilluniversets egen betalingsform. Tro det eller ei, men Bethesda både mottok og innvilget ønsket hans.

På torsdag fortalte «GatorMacheteJr» dette på Imgur

– Siden jeg var den første som sendte inn flaskekorker til Bethesda, kommer jeg til å få en kopi av spillet når det kommer ut i november, skriver han.

Han legger også til at folk ikke behøver å bekymre seg for drikkevanene hans – det har tross alt tatt over syv år å spare opp.

Pip-Boy Edition?

Bethesda har selv bekreftet at han vil få tilsendt en kopi av spillet når det slippes til høsten. Nå kan det jo spekuleres i om det er en vanlig versjon av spillet eller den eksklusive «Pip-Boy Edition» han kan vente seg å få i posten.

Sistnevnte har vært vanskelig å få tak i for de som ikke var tidlig ute med å bestille: I dag kunngjorde Bethesda-representant Pete Hines på Twitter at det ikke vil bli produsert flere «Pip-Boy Editions».   

Her viser Bethesda frem Fallout 4 på E3 tidligere i juni:

Kommentarer (31)

Forsiden akkurat nå

Til toppen