Fan prøver å bestille Fallout 4 med flaskekorker

Holder det med 2000 korker?

GatorMacheteJr

En fan har prøvd å forhåndsbestille Fallout 4 på en litt underlig måte. I stedet for å slenge ut en femhundrelapp for spillet har «GatorMacheteJr» sendt en eske fullstappet med flaskekorker til Bethesda i håp om å sikre seg spillet.

For de som er bevandret i Fallout-mytologien gir nok denne underlige oppførselen litt mer mening enn for allmuen. I det post-apokalyptiske Fallout-universet brukes nemlig flaskekorker som valuta.

Brevet som er vedlagt.

GatorMacheteJr sendte faktisk godt over 2000 flaskekorker direkte til utvikleren Bethesda, noe som neppe gjorde portoen superbillig. Pakken veide rundt 5 kilo, ifølge avsenderen selv. I esken la han også med et notat som forklarte det merkverdige stuntet. Det notatet kan du lese til høyre.

Studiedrikking

I imgur-galleriet forklarer GatorMacheteJr hvordan han fikk tak i så mange korker.

– Fallout 3 var favorittspillet mitt i mange år, så rasjonelt nok begynte jeg å samle opp flaskekorker. Det viser seg at 4,5 år med bachelorstudier og 3 år med masterstudier fører til en hel del drikking, skriver han.

Det er ikke kjent om Bethesda har fått det kreative kjøpsforslaget, eller om selskapet er villige til å gå med på det. Vi får nok vite det tidsnok om det slipper gjennom.

Fallout 4 ble annonsert for et par uker siden, men det var først natt til mandag at vi fikk den skikkelige informasjonsutblåsningen. Som forgjengeren blir det et sandkassespill, men denne gangen går turen til Boston. Fallout 4 kommer til Xbox One, PlayStation 4 og Windows 10. november i år.

I tandem med utblåsningen slapp Bethesda et mobilspill også.
I Fallout Shelter skal du styre ditt eget «vault» »

Siste fra forsiden