Fallout 4-oppdatering skal rydde opp i noen av spillets problemer

PC-spillere får teste oppdateringen allerede neste uke.

Skjermbilde, GamesHQMedia

Fallout 4 har fått mye skryt av både spillere og anmeldere siden lanseringen for litt over en uke siden, men det har også vært mye snakk om spillets «glitcher». Spillere har flokket til YouTube og diverse kommentarfelter for å vise frem de merkelige tingene de har opplevd, med alt fra flyvende bjørner til hundesvømming i løse luften.

Bethesda vil hindre at flere spillere mister hodet.

Nå har Bethesda annonsert planer for å rette opp flere av disse problemene, og PC-spillere står først i køen. Allerede neste uke vil Steam-brukere få være med å teste en kommende oppdatering, som deretter vil rulles ut til alle PC-spillere når den virker som den skal. Etter det vil oppdateringen bli tilgjengelig på både PlayStation 4 og Xbox One:

– Denne prosessen har fungert bra for oss før og lar oss få ut flere oppdateringer raskere. Dere kan forvente flere oppdateringer som er mindre og mer hyppige, og deretter et par store oppdateringer, skriver Bethesda på sine nettsider.

Utvikleren nevner ikke hvilke problemer som skal rettes opp i den første oppdateringen, men med flere oppdateringer planlagt i tiden fremover er det trolig at i hvert fall de mest opplagte «glitchene» vil fikses før eller siden.

Sandkassespillet fikk full pott i vår anmeldelse.
– Fallout 4 er et mesterverk »

Siste fra forsiden