Fallout 4-utvikleren advarer mot å bruke konsollkommandoer på PC

– Kan lett ødelegge lagringsfiler.

Bethesda

Bruken av konsollkommandoer i PC-spill har vært en utbredt praksis i mange år. Noen bruker dem for å justere innstillinger, andre for å jukse, mens mange benytter funksjonen for å lete etter hemmeligheter i spill.

Ifølge Bethesda er dette imidlertid ikke anbefalt, og spillere som tukler med konsollkommandoer i deres spill står i fare for å få lagringsfilene sine ødelagt:

– Bruken av konsollen er ikke støttet eller anbefalt på PC. […] Det kan veldig lett skade lagringsfiler, forklarte markedsføringssjef Pete Hines i en samtale på Twitter.

Mange hemmeligheter

Ved å bruke konsollkommandoer kan du finne et rom som inneholder hver eneste gjenstand i spillet.

For spillere som ikke lar seg skremme av tapte lagringsfiler er det nok av hemmeligheter å finne i Bethesdas nyeste rollespill – Fallout 4. Siden lanseringen for snaue to uker siden har nysgjerrige spillere kastet seg over spillets filer og oppdaget en rekke skjulte skatter ved bruk av konsollkommandoer.

YouTube-bruker Tyrannicon har lastet opp flere videoer som viser hvordan man kan finne alt fra et ellers uoppnåelig harpungevær til et rom som inneholder hver eneste gjenstand i spillet.

Oppdatering på vei

Om noen av disse konsollkommandoene vil fjernes i spillets kommende oppdatering er lite sannsynlig, men Bethesda har bekreftet at de vil rette opp flere av «glitchene» i Fallout 4.

PC-spillere skal etter planen få teste spillets første oppdatering denne uken, mens PlayStation 4- og Xbox One-spillere må vente en stund før oppdateringen rulles ut til konsollversjonene.

Sandkassespillet fikk full pott i vår anmeldelse.
– Fallout 4 er et mesterverk.

Siste fra forsiden