LucasArts kunngjør Lucidity

Fantasifull vandring

PC og Xbox 360 berikes med et episodebasert plattformspill.

De siste månedene har det gått rykter om at LucasArts jobbet med et mystisk spillprosjekt ved navn Lucidity. Nå har spillet blitt offisielt bekreftet, og de første klippene har dukket opp på denne ukas episode av Gametrailers TV.

Lucidity handler om den lille jenta Sophie, som vandrer skjødesløst gjennom drømmelignende landskaper. Du styrer ikke Sophie direkte, men har istedet muligheten til å konstruere gjenstander som kan hjelpe henne forbi farlige områder.

Avgrunner kan krysses med planker, spretterter kan slynge Sophie over fiender og vifter løfter henne opp i lufta. Med andre ord ikke helt ulikt klassiske Lemmings. Totalt skal Sophie ledes gjennom 30 historiedrevene brett, samt 15 bonusbrett.

Hvorfor Sophie raver rundt i drømmeland vet vi ikke ennå, men grafikken har et flott, håndtegnet preg som burde kunne by på god stemning. LucasArts hevder de har latt seg inspirere av gåteløsningspill som Braid og lignende fra uavhengige utviklere, og Lucidity skal som disse selges over nettet. Det blir episodebasert, men hvor mange episoder vi får er ukjent. Heller ikke prisen er blitt oppgitt.

Lucidity slippes en gang mot slutten av september. Det er foreløpig annonsert for PC og Xbox 360.

Siste fra forsiden