Far Cry Instincts

Ubisoft har akkurat gitt oss en ny actiofylt video som viser hvordan flerspillerdelen i Far Cry Instincts vil utarte seg.

Far Cry Instincts er et helt nytt spill, som ikke er under utvikling hos CryTek, men hos Ubisoft Montreal. Det vil imidlertid ha svært mange likhetstrekk med den populære PC-versjonen av Far Cry, og historien vil være omtrent den samme. Spillet vil komme med 15 kart som foregår både i store utendørsområder og inne i forskningslaboratorier og huler.

Far Cry Instincts vil inneholde flere nye kjøretøy, inkludert ATV og jetski. En spennende nyhet i denne versjonen er at filmsnuttene vi husker fra PC-versjonen vil være interaktive, slik at når båten til Jack Carver eksploderer i introduksjonssekvensen, må du manuelt hoppe overbord for å unngå å bli drept.

Ubisoft har nå sluppet en ny film fra spillet, og denne gangen fokuseres det på flerspiller-komponenten hvor opp til 16 spillere kan kjempe mot hverandre over Xbox Live eller System Link. I denne nye videoen blir vi forklart hvordan de fire modusene ”Chaos”, ”Team Chaos”, ”Steal the Sample” og ”Predator” fungerer.

Videoen kan lastes ned her:

Ubisoft har også gitt ut noen ferske skjermbilder, som dere finner på vår produktside for Far Cry Instincts. Spillet utgis eksklusivt for Xbox en gang i september.

Siste fra forsiden