Halo 3

Microsoft har nå gitt ut TV-traileren for Halo 3, og her får vi blant annet se det som ser ut til å være en ny type skjold.

Halo-serien er fortsatt Microsofts sterkeste spillkort i konsollkrigen, og derfor passer det jo ekstra godt å gi ut en trailer fra Halo 3 nå som PS3 og Wii har dukket opp i amerikanske butikker. Den nylanserte traileren viser blant annet en ny type skjold, som omringer Master Chief helt, og beskytter vår helt mot en kraftig eksplosjon.

Master Chiefs nye skjold i aksjon

Samtidig som denne nye traileren har blitt lansert, har Microsoft åpnet opp for at amerikanske gamere kan registrere seg for den kommende betatesten av Halo 3.

Her i Europa må vi vente litt, men Microsoft forteller at europeiske Xbox 360-eiere snart får sjansen til å melde seg på betatesten. Med tanke på at betatestingen ikke begynner før til våren, er det vel liten grunn til å ergre seg over at amerikanerne fikk mulighet til å registrere seg før oss.

Halo 3 er det siste og avsluttende kapittelet i Halo-trilogien, og kommer til Xbox 360 i 2007. Master Chief er tilbake på jorden der de onde Covenant nå har tatt fullstendig over. Cortana er et annet sted i galaksen, og for første gang er de to ikke sammen i krigen mot den utenomjordiske fienden.

Traileren er på 48 MB, og varer i cirka 60 sekunder. Traileren er også tilgjengelig via Xbox Live. Vi har også en del skjermbilder fra traileren, som du kan se i Halo 3-galleriet vårt.

Siste fra forsiden