Får fotballhjelp av Pelé

Ubisoft jobber med Academy of Champions til Wii.

Ubisoft har vokst til å bli en ikke så rent liten aktør i spillmarkedet. Den franskbaserte giganten er representert innenfor de fleste populære sjangre, det være seg actionspill, bilspill eller eventyrspill.

Nå vil selskapet ha en bit av fotballkaka. Spillet blir utviklet av Ubisoft selv, og skal foreløpig hete Academy of Champions. Spillet utvikles for øyeblikket eksklusivt for Wii og kommer med støtte for både Wii Fit-balansebrettet og Motionplus. Spillet skal ifølge karismatiske Ubisoft-sjef Yves Guillemot by på en frisk digital opplevelse av den umåtelig populære sporten, og spillet later til å ha yngre fotballfans som målgruppe.

Skjermbilde fra Pro Evolution 7

Det hersker liten tvil om at EA og Konami har et hardt grep om fotballsjangeren, med sine årlig oppdaterte FIFA- og Pro Evolution Soccer-serier. For å bøte på dette har Ubisoft kommet i kontakt med en av de største nålevende fotballegendene, ingen ringere enn Pelé selv. Nøyaktig hva brasilianeren vil bidra med er ikke sikkert, men det er utvilsomt god PR å ha en spiller av Pelés kaliber på laget. Ellers vites lite om spillet; sentrale spørsmål som lag- og spillerlisenser er fortsatt ubesvart.

Academy of Champions loves å være ute på markedet innen året er omme.

(Kilde: Gamesindustry)

Siste fra forsiden