Får vi en nyutgave av Call of Duty 4: Modern Warfare i år?

Lekket reklamebilde av Call of Duty: Infinite Warfare tyder på det.

Activision

Det har vært en travel uke for små Call of Duty-lekkasjer.

Hva tror du?
CharlieIntel.com

Tirsdag dukket det plutselig opp en oppføring på PlayStation Store som etter alt å dømme røpte hva årets Call of Duty skal hete: Call of Duty: Infinite Warfare. Oppføringen ble ble trukket samme dag, men ikke før flere hadde snappet opp navnet.

I går havnet et bilde av en reklameplakat på nettet som byr på en annen interessant flik av informasjon. Reklamen er for en «Legacy Edition» av Call of Duty: Infinite Warfare – med på kjøpet skal man få noe som heter Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered.

Mest sannsynlig er det snakk om en oppusset utgave av Call of Duty 4: Modern Warfare fra 2007 – spillet som av mange regnes som seriens høydepunkt.

Rar Twitter-melding

Selvfølgelig er det mulig at dette er en forfalskning signert en fjasekopp med Photoshop, men det er én ting som gjør det hele litt mer troverdig.

Call of Dutys offisielle Twitter-konto greide nemlig å legge ut en melding som langt på vei bekrefter at dette er reelt. Ikke lenge etter bildet hadde tatt et par runder på nettet, dro kontoen opp en gammel twittermelding fra desember 2014 og svarte på den. Samtalen kan du se nedenfor, og den står seg egentlig godt på egen hånd.

Om det er en bekreftelse, eller om Call of Duty-tweeteren bare leker med oss er det vanskelig å være sikker på, men det vanlige hadde vært å ikke slenge ut slike kommentarer.

Rykter om verdensrommet

I mars dukket det opp rykter om at neste Call of Duty skal ta sted i verdensrommet. Ifølge ryktene skal spillet by på kamper mellom grupper i det ytre rom, satt langt inn i fremtiden. Det er Infinity Ward som står bak spillet, og det skal ikke være knyttet til noen av de eksisterende Call of Duty-seriene.

Vi forventer å få noen offisielle ord om årets Call of Duty-innslag snart. Activision bruker å trekke sløret av sine planer en stund før E3-messen i juni, så ikke bli overrasket om vi hører noe fra selskapet innen noen uker.

Vi hadde et blandet inntrykk av det nyeste spillet i høst.
Call of Duty: Black Ops III reddes av en tilfredsstillende flerspiller »

Les også
Anmeldelse:

Siste fra forsiden