Fargerik gåteløsing

Studioet bak iPhone-slageren Rolando jobber med kreative Okabu.

Markedet for iPhone- og iPod Touch-spill har eksplodert de siste årene, og det fargerike og alternative plattformspillet Rolando og oppfølgeren troner blant de aller mest populære. Nå skal Handcircus, studioet bak suksessene, utvide til stuekonsollene.

Rolando har gjort stor suksess på iPhone og iPod Touch.

Spillnettstedet CVG har nemlig funnet frem deres seneste spillprosjekt, PlayStation 3-eksklusive Okabu.

Det er fortsatt litt uklart akkurat hva dette spillet går ut på, men du må gjerne tolke den hyperaktive traileren, som du kan se nederst, så godt som mulig. Alt tyder på at det er kreativ gåteløsing som står i fokus her, men mest påfallende er nok de fargerike og alternative omgivelsene. Stilen kan på mange måter minne om den i Rolando, men denne gangen er det altså snakk om et spill i 3D.

Spillets hjemmeside kan fortelle oss at vi skal veilede Kumolo, Nimbe og en gjeng høytflyvende helter i en kamp for å redde deres nærmeste fra Doza-folkets industrialisering. Det hele skal foregå i en lekekasse av en verden, fylt med nøtter, lek og nusselige skapninger.

Okabu kommer utelukkende til PlayStation Network, kan ventes i løpet av 2011 og vi loves at spillet skal få en episk samarbeidskampanje.

Okabu - Teaser Trailer from HandCircus on Vimeo.

Siste fra forsiden