Fargerike og fengende ninjaslagsmål pusses opp for dagens konsoller

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy er like rundt hjørnet.

Bandai Namco

Hva spill basert på japanske animasjonsserier angår, er det nok ingen som har gjort det bedre enn CyberConnect2s virtuelle tolkning av ninjaskikkelsen Naruto.

Den slagkraftige slåssespillserien har solgt over 16 millioner eksemplarer siden originalspillets lansering i 2008, og nå er en samling med de fire hovedspillene i serien på vei til dagens konsollgenerasjon.

Samlet og separat

Samlingen, som går under det selvforklarende navnet Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy, vil lanseres på PlayStation 4, Xbox One og Windows den 25. august i år.

Du vil se mye til disse to karene i Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm Legacy.
Bandai Namco

Da får man servert oppussede utgaver av de tre første Ultimate Ninja Storm-spillene – Naruto: Ultimate Ninja Storm, Naruto Shippuden: Ultimate NInja Storm 2 og Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 3 Full Burst – samt det fjerde og foreløpig siste innslaget i serien, Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 Road to Boruto.

Om man allerede eier sistnevnte på dagens plattformer, skal man også kunne kjøpe den originale trilogien separat, men da bare via digital nedlasting.

Med på slep følger også alt av ekstrainnhold, inkludert nye figurer, kostymer og historier (deriblant den tidligere nevnte epilogen Road to Boruto).

Ninja redder dagen

En og annen demonrev vil nok også dukke opp.
Bandai Namco

Ultimate Ninja Storm-spillene er tredimensjonale slåssespill, og baserer seg på de japanske manga- og animasjonsseriene Naruto og Naruto Shippuden. Her blir vi kjent med den unge, bråkjekke ninjalærlingen Naruto, som drømmer om å en dag ta over rollen som Hokage (leder/overhode, red. anm.) for hjembyen Konoha.

Underveis dukker det opp mange uforutsette farer, og det blir da opp til Naruto og vennene hans å redde dagen.

Vi har anmeldt flere av spillene i serien, og har også likt de aller fleste:

– Narutos verden har blitt brakt til live på en fantastisk måte, som virkelig viser den største respekt for både anime- og manga-seriene. Spillet er blendende vakkert, og er helt ulikt noe annet du vil finne på konsoller i dag. Det er en kjærlighetserklæring til det fargerike og det kreative, skrev Øystein Furevik om Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 2.

Vi var ikke like fornøyde med Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4:
Les anmeldelsen her »

Se traileren for den kommende Naruto-samlingen.

Siste fra forsiden