Farvel til Lara-utvikler?

Det er nå klart Core Design, selskapet som står bak den velkjente Tomb Raider-serien, ikke kommer til å fortsette utviklingen av konseptet. Eidos har kunngjort at de flytter utviklingen til Crystal Dynamics i USA.

Den kjente Legacy of Kain-serien stammer fra Crystal Dynamics, noe som kan love godt for Laras fremtid. Nøyaktig hvilken retning de kommer til å ta serien er fortsatt uvisst. For Core Design ser det derimot stygt ut, siden en av sjefene som stod Tomb Raider-serien nærmest forlot sin plass i styret til både Core og Eidos for to uker siden. Eidos uttaler også at de kommer til å evaluere Core Designs fremtidige rolle som en del av deres utviklingsgruppe. Onde tunger vil kanskje hevde at dette er kroken på døra for de som ga pupper i videospill en ny mening. Paramount Pictures rekker de heller ingen hjelpende hånd ved å hevde at den nyeste Tomb Raider-filmens begredelig kinoåpning er relatert til manglende kvaliteter i Tomb Raider: Angel of Darkness.

Når den neste Tomb Raider-tittelen når butikkhyller er uvisst. Det var opprinnelig planlagt å gi ut en oppdatering til Tomb Raider: Angel of Darkness neste år, men det later nå til at neste spill ut i serien tidligste lanseres rundt juletider 2004.

Siste fra forsiden