Fatal Inertia og Bladestorm til 360

Koei har kunngjort at Fatal Intertia og Bladestorm ikke lenger er PS3-eksklusive.

Fatal Inertia og Bladestorm ble begge kunngjort som PlayStation 3-eksklusive titler, men nå har den japanske utgiveren Koei funnet ut at de også vil gi spillene ut til Xbox 360. Begge disse spillene vil være lanseringsspill for PS3 i Europa, men det er ikke klart om Xbox 360-versjonene kommer samtidig.

Fatal Inertia (bilde fra PS3-versjonen)

Fatal Inertia er et racingspill som foregår i en futuristisk setting hvor hjul er en saga blott. Spillet minner med andre ord litt om WipeOut-spillene, men her foregår handlingen i naturlige miljøer i stedet for på konstruerte baner. Et av de viktigste elementene i Fatal Inertia er fysikken, og spillet kommer med en kraftig fysikkmotor som er bygd inn i kjernen av gameplayet.

Strategispillet Bladestorm: The Hundred Years' War omhandler Hundreårskrigen mellom England og Frankrike. Her får du kommandere en gruppe med leiesoldater, og kontrollere dem i harde slag mot engelske og franske styrker. Du kan selv velge om du vil støtte franskmennene eller engelskmennene, og etter som dine styrker kun er lojale mot klingende mynt, kan du fritt hoppe fra den ene siden til den andre underveis.

Bladestorm utvikles av det japanske Koei-studioet Omega Force, mens Fatal Inertia er det første spillet fra Koeis nye kanadiske studio.

Siste fra forsiden