PGL Major - Stockholm

FaZe røk ut like før sluttspill i PGL Major Stockholm

Norges håp om å se Nygaard vinne sin første major settes på pause etter den europeiske klubben røk ut i Legends-stadiet.

Håvard «rain» Nygaard og FaZe ble stanset rett ved målstreken i kampen mot Virtus.Pro.
Adela Sznajder/DreamHack

Omkring 16000 mennesker vil fylle opp svenske Avicii Arena mellom 4. og 7. november for å heie frem sitt favorittlag i kampen om 16 millioner kroner og den første major-pokalen i Counter-Strike på over to år. Nordmannen, «rain» og FaZe vil ikke være å se i arenaen. De åtte lagene som kvalifiserte seg til sluttspillet, og som vil spille foran publikum er: NiP, NaVi, G2, Gambit, Furia, Virtus.Pro, Heroic og Vitality.

Se kampene gjennom sluttspillet gratis på TV 2 Play »

En skuffende avslutning

Håvard «rain» Nygaard og FaZe ble stanset rett ved målstreken i kampen mot Virtus.Pro.
Adela Sznajder/DreamHack

FaZe gikk inn i Legends-stadiet etter en forrykende prestasjon i Challenger-stadiet forrige uke, men de andre legendene skulle vise seg å gi FaZe mer motstand enn de var klare for. I en krig om å bli ett av de åtte lagene videre til sluttspill ble det en kamp om å få tre seire mot andre lag med like mange tap eller seire som seg selv. Etter mye frem og tilbake endte FaZe opp i et skjebnesvangert oppgjør mot Virtus.Pro, hvor alt sto på spill. Begge lag gikk inn i kampen med to seire og to tap, og det ville kun bli plass til ett av lagene videre til Avicii Arena. Etter et nesten fire timer langt oppgjør dro Virtus.Pro det lengste strået, og det eneste norske håpet for majoren ble eliminert.

LES OGSÅ: Den neste Counter-Strike-majoren arrangeres i Stockholm

Siste fra forsiden