F.E.A.R 3-dato meislet

Det skal bli vår før vi igjen får testet nervene våre med grøsserskytespillet.

Her i Gamer.no er samtlige mann noen hardhauser med nerver av stål, men vi vet at vi har en drøss av lesere som lett svetter en perle av disse «skumle» spillene. Derfor er det nok også interessant å vite at det tredje spillet i F.E.A.R.-serien loves utgitt 22. mars.

Vår anmelder, Øystein likte det forrige spillet i serien veldig godt, og syntes at glimrende dramaturgi skulle ha mye av æren for åtteren han gav det.

Skummelt, ja.

F.E.A.R. 3 er en direkte oppfølger til Project Origin, og vi skal igjen få møte det vemmelige pikebarnet Alma. I tillegg loves vi en funklende ny flerspillerdel, samt et forbedret dekningssystem pluss andre ting.

Utviklerne har også alliert seg med tegneserieforfatter Steve Niles (30 Days of Night og skrekkfilmlegenden John Carpenter (mest kjent for Halloween-serien)

Det bør for øvrig nevnes at det ikke er Monolith Studios, som utviklet forgjengeren, som tar seg av F.E.A.R. denne gangen. I stedet er det gjengen bak originalspillet, Day 1 Studios, som bretter opp ermene for å skremme vettet av deg.

Siste fra forsiden