F.E.A.R. til Xbox 360

Vivendi har nå bekreftet at F.E.A.R. kommer til Xbox 360, og de forteller at de vil vise 360-versjonen frem på årets E3.

Vi har egentlig vært klar over det en stund, men nå har Vivendi kommet med den offisielle bekreftelsen om at fjorårets PC-suksess F.E.A.R. kommer til Xbox 360 denne høsten. 360-versjonen er selvsagt basert på PC-versjonen, men Vivendi forteller at den kommer med nytt innhold og en helt ny flerspillerkomponent for Xbox Live.

Det første bildet fra F.E.A.R. på Xbox 360

En litt interessant detalj er at Monolith og Vivendi får hjelp av Day 1 Studios med utviklingen av spillet. Folkene bak PC-versjonen ser med andre ord til å fokusere på litt andre ting (slik som de tidligere nevnte oppfølgerne til F.E.A.R.). Ellers forteller den ekstremt korte pressemeldingen at spillet vil avdekkes for første gang på E3.

Om du har bodd under en stein det siste året, kan vi fortelle at F.E.A.R. står for "First Encounter Assault Recon", og er navnet på den topphemmelige organisasjonen du er en del av i spillet. Denne organisasjonen spesialiserer seg på å kjempe mot overnaturlige trusler, og det er nettopp det verden står overfor nå.

Du spiller en supersoldat som må leder en gruppe menn som må inn i et farlig område, finne ut hva som skjer, og ordne opp i sakene. Et spennende element med F.E.A.R. er at handlingen foregår over omtrent 12 timer i sanntid. Alt foregår i og rundt en enkelt by (både innendørs og utendørs). Mer informasjon om spillet finner du på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden