Vant du Tom Clancy's EndWar?

Fem vinnere

Fem lesere stikker av med hvert sitt eksemplar av PC-versjonen.

Strategispillet Tom Clancy's EndWar skildrer tredje verdenskrig på en visuell lekker måte, med flotte lydeffekter og mange nyskapende løsninger. Muligheten for stemmestyring bør nevnes spesielt, og tar innlevelsen til et nytt nivå.

Fem spill, fem vinnere.

PC-versjonen som kom i salg i går har i følge Ubisoft flere forbedringer i forhold til konsollversjonene fra november. Vi får blant annet et styrket grensesnitt, mer detaljert grafikk og bedre kameraføring. Kontrollsystemet er nå tilpasset tastatur og mus, og bruker nå et mer eller mindre standard oppsett for strategispill, i tillegg til stemmestyringen. I tillegg får PC-eiere alt nedlastbart innholdet fra konsollutgavene, og to eksklusive oppdrag og kart.

Konkurransen om fem spill, som startet tirsdag, er nå avsluttet. Vi søkte svar på i hvilket år tredje verdenskrig er et faktum i EndWar, og hvilke tre fraksjoner som finnes i spillet. Året var 2020, og det er Russland, Europa og USA som er i krig.

Vinnerne denne gangen ble: Magnus Otterdal fra Bismo, Tore Fløttum fra Trondheim, Daniel Valstad Haslene fra Svarstad, Helge Schøning Rørvik fra Hafrsfjord og Elly Solheim fra Tromsø.

Vi gratulerer! Spillene kommer i posten neste uke.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden