Fender Stratocaster i Rock Band

Skaperne av Guitar Hero-spillene har annonsert et samarbeid med Fender på deres neste spill, Rock Band.

Gamle rockere og aspirerende gitarhelter kan bare glede seg. I Rock Band, det neste spillet fra skaperne av Guitar Hero, vil du nemlig kunne holde en Fender Stratocaster mellom hendene når du spiller.

Utvikler Harmonix og Fender har nemlig inngått et samarbeid som betyr at Rock Band kan skilte med ulikt musikkutstyr fra det kjente merket i selve spillet. I tillegg vil altså gitaren du spiller på være en kopi av den klassiske Stratocaster.

– Fender er glade for å være en del av Rock Band, og de spennende mulighetene spillet tilbyr musikkfans og gamere. Våre venner i Harmonix har gjort en glimrende jobb ved å fange kraften og stilen i legendariske Fender-produkter i spillet, sier Fender-sjef Bill Mendello.

Harmonix legger vekt på at den kjente gitaren øker realismen i Rock Band.

– Stratocasteren har blitt brukt av mange av verdens ledende gitarister. Det at vi gir spillere muligheten til å rocke på en kopi av denne gitaren, høyner autensiteten til Rock Band, sier Harmonix-president Alex Rigopulos.

Roland Corporation, produsent av elektronisk utstyr, og gitarpedalselskapet BOSS vil også bli å finne med sine produkter inne i selve spillet.

Rock Band kommer til Xbox 360 og PlayStation 3 i årets fjerde kvartal. Tittelen gir fire spillere muligheten til å rocke etter kjente og kjære låter. To spiller gitar, én trommer og én synger. Et perfekt spill for aspirerende rockestjerner, med andre ord.

Siste fra forsiden