Prison Break-spill på vei

Fengselsflukt fra Deep Silver

Deep Silver lanserer spill basert på Prison Break.

Koch Media (som eier utgiver Deep Silver) har kunngjort at det jobbes med en spillmatisering av den populære TV-serien Prison Break. Spillet utvikles hos Zootfly, og kommer til både konsoll og PC.

Det geniale plottet og de heftige actionsekvensene fra Prison Break har fengslet TV-publikum verden over, og er den ideelle basisen for et spill.

Koch Media-sjef Klemens Kundratitz

I det kommende spillet får du rollen som Tom Paxton, en agent som sendes til Fox River State Penitentiary for å finne ut hvorfor Michael Scofield (helten fra TV-serien), som ikke hadde et kriminelt rulleblad fra før, ble bankraner.

Historien i spillet skal finne sted samtidig med hendelsene i den første Prison Break-sesongen, og spilleren vil treffe flere figurer fra sesongen, samt oppleve mange av nøkkelhendelsene.

I en pressemelding fortelles det at vi kan se frem til både action og sniking, og at vi får utforske miljøene fra TV-serien i detalj. Det skrytes også av en involverende historie og interessante figurer.

Det er ikke kunngjort når spillet kommer i salg, men det vil bli demonstrert på årets Gamescom-messe i Tyskland. Den går av stabelen onsdag neste uke.

Siste fra forsiden