FIFA 15 mangler viktig spillmodus på de gamle konsollene

Pro Clubs-modusen står over Xbox 360 og PlayStation 3.

FIFA 15 mister egenskaper på Xbox 360 og PlayStation 3.
EA

Siden FIFA 15 lander på så å si alt som kan krype å gå av konsoller og mobiltelefoner i høst, kan det være verdt å merke seg at ikke alle utgaver av spillet er kliss like. At mobiltelefonene og håndholdtkonsollene byr på en helt annen opplevelse enn de mer kraftige spillmaskinene er nok selvsagt for de fleste, men at også PlayStation 3 og Xbox 360 mister en god del egenskaper er mer overraskende.

Mangler spillmodus

FIFA 15 blir ikke fullt like bra over alt.

Skulle du finne på å kjøpe spillet til en av de to konsollene får du ikke tilgang til modusen Pro Clubs. Den lar deg bli med i, eller lage, klubber, noe som gjør det mulig å ha kamper på nett med 11 spillere på hvert lag. Modusen har vært en del av FIFA-serien i flere år nå, men blir tydeligvis forbeholdt versjonene på Xbox One, PlayStation 4 og Windows. Dette melder Eurogamer.

– Vi har stor tro på den mengden av innovasjon og dybde som vi leverer til FIFA 15 på PlayStation 3 og Xbox 360, men det er noen ting vi ikke får til. Enten er dette på grunn av begrensninger på disse konsollene, eller på grunn av vår tid og våre ressurser, forklarer EA i en uttalelse til Eurogamer.

Men en del modi er det.

Det de som tviholder på de gamle konsollene dog får er FIFA Ultimate Team, Career Mode, EA Sports Football Club, Tournament Mode, Online Seasons, Online Friendlies, Co-op Seasons, Skill Games, Kick Off, Practice Arena og Learn-to-play.

FIFA 15 kommer 25. september til, vel, egentlig alt som av konsoller som er i salg nå unntatt Windows Phone. For første gang på godt over 10 år slipper EA for øvrig ikke en PlayStation 2-versjon.

Vår anmelder likte fjorårets utgave.
FIFA 14 gjorde seg bra på Xbox 360 og PlayStation 3 »

Siste fra forsiden