Filmstudioet bak Warcraft lager Pokémon-film

Skal fortelle historien om Detektiv Pikachu.

Pikachu fikk også prøve seg som detektiv i Nintendo 3DS-spillet Great Detective Pikachu.
The Pokémon Company

Tidligere i år gikk det rykter om at flere Hollywood-studioer var låst i en budkrig om rettighetene til en ikke-animert Pokémon-film. Warner Bros. og Sony skal ha vært blant aktørene som viste interesse, men i dag ble det klart at Legendary Entertainment til slutt stakk av med seieren.

Takket være Pokémon Go er Pikahcu mer populær enn noen gang.
The Pokémon Company

Ifølge nettstedet Variety vil Legendary – som har stått bak blant annet Warcraft-filmen, Inception og Watchmen – samarbeide med The Pokémon Company om å gi ut opptil flere realfilmer med Pokémon i hovedrollene. Produksjon av den første filmen vil gå i gang allerede neste år, og skal ta for seg en figur kalt «Detective Pikachu».

Selskapene ønsket foreløpig ikke å gå ut med flere detaljer, og det kan enda bli en stund til vi får vite hva filmen skal handle om og hvilke skuespillere vi kan vente å se.

Poké-mani

Pokémon er igjen på alles lepper takket være lanseringen av Pokémon Go tidligere denne måneden. Med hjelp av GPS-sporing og augmentert virkelighet lar spillet deg lete etter og fange lommemonstrene i den virkelige verden, og både barn og voksne har kastet seg på bølgen i hopetall.

Pågangen har overgått all forventning, og utvikler Niantic har slitt voldsomt med å holde liv i sine overbelastede servere. På grunn av serverproblemer måtte lanseringen utsettes i flere land, og mens vi i Norge fikk spillet ti dager etter USA er det fortsatt mange som venter utålmodig på sin sjanse.

Les mer om Pokémon Go her »

Siste fra forsiden