Livet som snikskyter

Fin tittel

I Sniper: Ghost Warrior skal du snike og skyte på en tropisk øy.

Polske City Interactive kunngjorde for noen uker siden det nye actionspillet Sniper: Ghost Warrior. Vi var visst ikke helt våkene og overså det, men kan nå melde at City Interactive vil slippe spillet en gang i løpet av juni. Det kommer til både Xbox 360 og PC.

Sekundet før det smeller.

Sniper: Ghost Warrior foregår på den tropiske øya Isla Trueno i Sør-Amerika. Som så mange andre vakre øyer i spillmediet er Isla Trueno under militær kontroll. General Vasquez og hans kumpaner har kuppet makten på øya, og du spiller snikskytteren i en gruppe soldater som blir sendt inn for å rydde ham av veien.

Etter et mislykket forsøk på å eliminere generalen under et møte blir laget ditt nødt til å improvisere. Dere må kjempe dere over øya på jakt etter en ny mulighet til å kverke Vasquez. Totalt får vi 16 brett å spille gjennom, inkludert det mislykkede attentatforsøket.

Det loves svært realistisk fysikk for kulene til snikskytteren din. Alt fra avstanden fra målet til vinden skal ha innvirkningen på om du treffer eller ei. I tillegg må du kontrollere pusten din for å øke nøyaktigheten på skuddet og bruke lagkameratene dine som speidere for å finne ut hvor fienden skjuler seg.

Sniper: Ghost Warrior har også en flerspillerdel, men nøyaktig hva slags moduser den inneholder vet vi ikke. Den skal uansett støtte opptil 16 spillere.

Siste fra forsiden