Final Fantasy IX til PS3?

Ja, det ser slik ut.

Square Enix' idé om å slippe Final Fantasy VII og VIII på Playstation Network har vist seg å bli en stor suksess, og hva er vel da mer naturlig enn å følge opp med det neste spillet i rekken?

Les også:Anmeldelse: Final Fantasy XIII

Det er ennå ikke offisielt bekreftet at Final Fantasy IX er på vei, men en Twitter-melding skrevet av Square Enix-produsent Shinji Hashimoto gir i alle fall grunn til optimisme for fansen.

I meldingen skriver Hasimoto at han på bakgrunn av entusiasmen og forespørslene fra fansen kommer til å legge frem et forslag på neste styremøte om å slippe Final Fantasy IX som nedlastbar tittel til PS3.

Les også:Final Fantasy VIII på PS3

Om et slikt forslag ikke akkurat er noen garanti, er det nok rimelig å anta at tittelen omsider finner veien til PSN, særlig med tanke på hvor populære nylanseringene av de to forrige spillene ble.

Final Fantasy IX kom opprinnelig ut til Playstation i 2000, som den siste FF-tittelen til denne konsollen. Spillet ble godt mottatt og har en Metacritic-sum på hele 94. I tillegg skal skaperen av serien, Hironobu Sakaguchi, ha sagt at dette er favoritten blant FF-spillene.

Men inntil videre må vi altså vente på en eventuell bekreftelse fra Square Enix.

Les også:Anmeldelse: Final Fantasy: The Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

(Kilde: 1Up)

Siste fra forsiden