Final Fantasy-konsert i USA

Akkurat nå sitter nok mange bitre, norske Final Fantasy-tilhengere og skulle ønske de bodde på USAs solkyst.

Nå har nemlig Square Enix kunngjort datoen for en Final Fantasy-konsert i Los Angeles. Datoen er 10. mai og stedet er Walt Disney Concert Hall. Det er Los Angeles Philharmonic og Los Angeles Master Chorale som skal fremføre konserten som inneholder musikk fra alle de kjente Final Fantasy-spillene.

- Final Fantasys prisbelønnede musikk har trollbundet spillere verden over, og nå har vi muligheten til å dele noen av seriens mest kjente melodier med tilhengere og konsertgjengere for første gang i USA. Vi er veldig glade over å kunne bringe dette arrangementet til Walt Disney Concert Hall, hjemmet til Los Angeles Philharmonic, sier Jun Iwasaki, president og sjef for Square Enix USA.

- Jeg er overlykkelig over Final Fantasy-konserten som skal holdes i Los Angeles. Siden dette er den første konserten utenfor Japan, markerer det et veldig spennende øyeblikk i franchisens historie. Jeg gleder meg til å kunne se tilhengerne våre på konserten i mai, sier Nobuo Uematsu, komponisten bak Final Fantasy-musikken.

Uematsu skal holde en to-timers konsert som altså er den første som arrangeres i USA. Da er det bare for Final Fantasy-elskende nordmenn å begynne å spare til reisen, eller håpe at det en dag vil komme til Europa også.

Siste fra forsiden