Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth kommer på to disker

Ny trailer viste mer fra nyversjonseventyret, og bekreftet lansering tidlig i 2024.

Summer Game Fest avsluttet showet med en trailer for Final Fantasy VII Rebirth. Fortsettelsen på Square Enix' storstilte nyversjonssirkus fikk mye scenetid, med klipp fra både kamper og historiesekvenser.

Ut i naturen.
The Game Awards

Til slutt avslørte traileren at spillet nå kommer tidlig i 2024, et så vidt mer nøyaktig lanseringsvindu enn «sent 2023, tidlig 2024» som vi hadde før. PlayStation 5-spillet leveres også på to disker, og blir vel ganske svært da.

Den nye videoen – som du ser øverst i artikkelen – viser en haug med sekvenser som bør være kjent for Final Fantasy VII-fans. Her går ferden bort fra Midgar og til steder som Chocobo Farm, Kalm og Cosmo Canyon. Hallo, Bugenhagen.

Når vi snakker om Chocoboer bekreftet traileren at vi skal få ri på de svære fuglene i Rebirth. Red XIII og Yuffie dukker også opp som spillbare figurer, sammen med Cloud, Aerith, Barret og Tifa.

Sistnevntes bakgrunnshistorie får vi også tilsynelatende vite mer om, der Sephiroth hinter om hva som skjedde da de to kom ansikt til ansikt i Nibelheim-reaktoren.

Square har tidligere fortalt at Final Fantasy VII Rebirth byr på stor frihet til å utforske. Akkurat hvordan dette utarter seg har vi enda til gode å få vite, men nå er det altså bare seks til åtte måneder til vi får svaret.

Les alle nyhetene om spillene som vises i sommer »

Siste fra forsiden