Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake eksklusivt for PlayStation 4 i ett år

Lanseres på andre plattformer i mars 2021.

Square Enix

Final Fantasy VII Remake blir ikke bare tilgjengelig på PlayStation 4, men kommer også til andre konsoller etter hvert. Det bekreftet Square Enix denne uken.

Den tidsbegrensede eksklusivitetsavtalen ble avslørt med en notis nederst til høyre på spillesken.
Square Enix

Via sine nettsider la utvikleren ut et oppdatert bilde av spillesken, som nå bærer meldingen «PlayStation-ekslusiv. Spill først på PlayStation 4. Tidsbegrenset eksklusivitet frem til 3. mars 2021».

Dermed får spillere fra andre plattformer slippe til nøyaktig ett år etter den planlagte PlayStation 4-lanseringen. Akkurat hvilke plattformer det er snakk om er riktignok uvisst, men gitt at Microsoft nylig utvidet spillbiblioteket med en bråte Final Fantasy-titler er det ikke utenkelig at i hvert fall Xbox One står for tur – eller potensielt Project Scarlett. PC er også en god mulighet.

Byr på flere nyheter

Med PlayStation 4-slipp rett rundt hjørnet har Square begynt å dele ferske detaljer fra Final Fantasy VII Remake. For bare noen uker siden fikk vi en haug med skjermbilder i fanget, som blant annet avslørte systemer for våpenoppgradering samt tilegning av spesielle evner.

Spillsjef Tetsuya Nomura bekreftet nylig også at spillets første del, som kommer 3. mars 2020, vil by på både nye figurer og sjefskamper. I tillegg kunne han meddele at arbeidet er i full gang med neste del av spillet, men når den kommer er det ingen som vet.

Vi prøvde Final Fantasy VII Remake i sommer.
Les vår sniktitt på det etterlengtede eventyret »

Siste fra forsiden