Final Fantasys helter og skurker barker sammen på PlayStation 4

Team Ninja bringer lagbaserte Final Fantasy-slagsmål til vesten.

Square Enix

Team Ninja – kjent for blant annet Ninja Gaiden og Nioh – vil bringe nye Final Fantasy-slagsmål til vesten neste år. Det forteller utvikleren og utgiver Square Enix i en pressemelding.

Spillere kan vente seg action-fylte kamper.
Square Enix

Dissidia Final Fantasy NT er en portering av et arkadespill fra 2015, som hittil kun har vært tilgjengelig i Japan. Square har imidlertid lenge hatt tanker om å slippe det på konsoll, og tidlig i 2018 blir planen altså en realitet.

Cloud mot Sephiroth

Det lagbaserte slåsspillet byr på kamper for to lag på tre figurer, der spillere dæljer løs på hverandre med en rekke forskjellige angrep og egenskaper. Man kan velge mellom over 20 forskjellige figurer, som alle bør være kjente for fans av Final Fantasy-serien.

I annonseringstraileren – som du kan se over – får vi blant annet en forsmak på nok et prestisjefylt oppgjør mellom Cloud og Sephiroth fra Final Fantasy VII. I tillegg kan man glimte for eksempel Tidus, Lightning og Zidane, mens monstre som Bahamut og Odin også gjør opptredner.

Du kan se flere skjermbilder fra Dissidia Final Fantasy NT på spillets produktside. Utvikleren har også lovet å dele ytterligere detaljer under E3-messen neste uke.

Lyst til å følge årets E3-messe?
Her finner du tidspunkter for alle pressekonferansene »

Siste fra forsiden