Finn et nytt hjem for menneskeheten

Romvesener har ødelagt jorden i denne blandingen av FTL og Oregon Trail.

Fugitive Games

Into the Stars er et nytt romspill som setter deg i støvlene til kapteinen på det eneste koloniskipet som klarer å forlate jordkloden før den ødelegges av en gjeng drittsekker fra verdensrommet.

Nå må du lede et uerfarent mannskap på en reise gjennom rommet, for å finne et nytt hjem til menneskeheten. Uheldigvis jages du fortsatt av de som ødela det gamle hjemmet vårt, så du har ikke særlig god tid.

Et farlig univers

Annonseringstrailer.

Spillet beskrives som en kombinasjon av FTL og The Oregon Trail, og foregår i et åpent univers der du må jakte på ressurser og forholde deg til ulike romvesener. Noen er vennlige, mens andre bare er ute etter lasten din.

I ekte «roguelike»-stil er mannskapet ditt utsatt, og selv de viktigste medarbeiderne dine kan miste livet underveis. De som overlever blir imidlertid stadig flinkere til det de oppgavene du har satt dem til å utføre.

Utviklerne, som ledes av to veteraner fra Battlefield-utvikler DICE, håper å bli ferdig med spillet innen juli i år. De planlegger å lansere det på Windows og MacOS, og har startet en folkefinansieringskampanje på Kickstarter for å få budsjett til den siste finpussen.

Kampanjen virker allerede på god vei til å lykkes, på tross av vanskeligere tider på folkefinansieringsfronten. Andre spennende kampanjer inkluderer forsøket på å lage en oppfølger til kultklassikeren Street Legal.

Siste fra forsiden