Firewatch-utvikleren jobber med nytt spill som foregår i helt andre omgivelser

In the Valley of Gods tar deg med til Egypt.

Firewatch var en ganske snodig og unik opplevelse som vi satte pris på da det kom ut i begynnelsen av fjoråret, og nå utvikleren bak dette spillet kunngjort en ny tittel. In the Valley of Gods er navnet på spillet, som ble avduket under The Game Awards.

In the Valley of Gods skal lanseres til en gang i løpet av 2019, men har ennå ikke fått en mer spesifikk slippdato. En trailer fra spillet kan du se øverst i artikkelen.

Campo Santo Productions

Utforsk den egyptiske ørkenen

Denne gangen bærer turen til omgivelser som skiller seg skarpt fra skogen vi husker fra Firewatch, nemlig Egypt på 1920-tallet. På spillets Steam-side kan man lese at det dreier seg om en enspilleropplevelse i førstepersonsperspektiv, hvor man skal utforske et avsidesliggende dalområde i den egyptiske ørkenen.

Spilleren innta rollen som Rashida, som er en tidligere eventyrer og filmskaper som skal leter etter verdifulle skatter og overkomme farer i samarbeid med en partner som hovedpersonen visstnok har et noe tvilsomt forhold til.

Utfra traileren og skjermbildene å dømme en visuell stil som minner om den man også finner i Firewatch, men utover dette er det ikke så mye mer som er kjent om spillet ennå. Spillet skal lanseres både til Windows, Mac og Linux, men datoen er altså ukjent.

For oppdateringer anbefaler utvikleren å holde et øye med bloggen i tiden fremover.

Se opptaket av hele The Game Awards-showet her »

Siste fra forsiden