Firewatch kommer til Xbox One denne måneden

I tillegg introduserer utvikleren nye moduser til utforskningseventyret.

Syv måneder etter at Firewatch ble lansert på PC og PlayStation 4 skal Xbox One-spillere endelig få bryne seg på det vakre utforskningseventyret. I en oppdatering på sine nettsider forteller utvikler Campo Santo at spillet kommer til Micorosft-konsollen den 21. september, men det er ikke det eneste som blir nytt i Firewatch.

I «Free Roam»-modusen får du fritt utforske Firewatchs villmark.
Campo Santo

En helt ny modus, kalt «Free Roam» er nemlig på vei, der spillere kan vandre fritt rundt i Shoshone-skogen. Modusen byr på en dag/natt-syklus og frister med noen nye hemmeligheter man kan lete seg frem til. Nøyaktig når Free Roam skal lanseres er uklart, men ifølge utvikleren kommer den først til Xbox One, og deretter til PC og PlayStation 4 ved en senere anledning.

I tillegg inviterer Campo Santo til en kikk bak Firewatch-kulissene, med gratisoppdateringen «Firewatch Audio Tour», som kommer til samtlige plattformer. Oppdateringen introduserer et kommentarspor til spillet, som ifølge utviklerne byr på en blanding av skattejakt, museumstur og utviklingstips, samt litt tøys og fanteri fra utviklerteamet.

Mysterier i skogen

I Firewatch spiller du som Henry, en fersk skogvokter hvis jobb det er å passe på et stort skogområde i den amerikanske delstaten Wyoming. Kort tid etter at Henry ankommer sin post begynner mystiske ting å skje, og for å finne årsaken bak hendelsene blir han nødt til å utforske villmarken rundt seg.

Her på bruket fikk Firewatch en syver på karakterskalaen, og vår anmelder skrøt blant annet av spillets sjarmerende utseende og Henrys konstante og underholdende dialog med sin skogvoktersjef. Likevel klarte ikke spillet å leve opp til forventningene det bygget opp underveis, og avslutningen ble svært antiklimatisk, mente Aleksandar Jekic.

Les hele anmeldelsen av Firewatch her »

Siste fra forsiden