Utforskningseventyret Firewatch blir film

Skal være det første av flere filmprosjekter fra utvikler Campo Santo.

Campo Santo

Det stemningsfulle utforskningseventyret Firewatch er på vei til kinolerretet, melder nettstedet The Hollywood Reporter. Filmen lages i samarbeid mellom utvikler Campo Santo og produksjonsselskapet Good Universe, og skal være det første av en rekke film- og spillprosjekter fra de to selskapene:

Firewatch blir film.
Campo Santo

– Da vi møtte Good Universe var vi imponert over hvordan de gjenkjenner, dyrker og produserer utrolige historier. Det er sjelden man møter en annen gruppe som deler så mange av ens egne verdier, og som gjør prosessen rundt det å skape ting langt mer spennende, forteller Campo Santo-sjef Sean Vanaman.

De fleste detaljene rundt Firewatch-filmen er foreløpig ikke bekreftet, og vi vet blant annet ikke hvem som skal regissere, spille hovedrollene eller når den skal lanseres.

Mystiske eventyr i skogen

I spillet Firewatch møter vi den ferske skogvokteren Henry, som sammen med sin sjef – Delilah – passer på et stort skogområde i delstaten Wyoming. Kort tid etter at Henry ankommer sin post begynner mystiske ting å skje, og for å finne årsaken bak hendelsene blir han nødt til å utforske villmarken rundt seg.

Av oss fikk Firewatch en syver på karakterskalaen, og vår anmelder roste blant annet spillets sjarmerende utseende og Henry og Delilahs konstante og underholdende dialog. Likevel klarte ikke spillet å leve opp til forventingene det bygget opp underveis, og avslutningen ble svært antiklimatisk, mente Aleksandar Jekic.

Hvorvidt finalen gjør seg bedre på film, eller om Campo Santo vil forandre på historien gjenstår å se.

En realfilm basert på Pokémon er også på vei.
Filmen om Detektiv Pikachu lages av Warcraft-studioet »

Siste fra forsiden