Fisk og svette til Wii

Samarbeidet mellom Hudson Soft og Konami vil snart bære frukter for oss europeere.

Hudson Soft og Konami har inngått et utgivelsessamarbeid, og i starten av 2008 vil vi få to spennende titler på Wii som et resultat av partnerskapet.

Fisking fra brygga i Fishing Master.

Fishing Master er, som navnet antyder, et fiskespill som tar full bruk av de bevegelsesfølsomme kontrollerne. Spillet kommer med over 100 fiskeslag, og du fanger dem ved å følge med på siluetten til fisken i vannskorpa – for så å kaste ut den dødelige kroken.

Fiskingen blir enda mer morsom med venner, og opptil fire spillere kan konkurrere mot hverandre i ulike konkurranser. Fiskene vil kjempe til det siste for å unngå å bli fanget, så her kan det være duket for en rekke hektiske dueller i stua.

Sports Island har utvilsomt latt seg inspirere av Wii Sports, og er en litt fyldigere utgave av det populære gratisspillet. Her får du servert ti ulike øvelser som alle utfordrer deg til å yte ditt beste. Spillet skal passe til alle aldre, og selvsagt dra godt nytte av de nevnte kontrollerne.

For konkurransemennesker er det godt nytt at to til fire spillere kan konkurrere mot hverandre i blant annet fotball, volleyball, curling, bueskyting og snøbrett. Dermed blir kampen knallhard om å klatre på de ulike rekordlistene i spillet.

Fishing Master er ventet i løpet av første kvartal 2008, mens Sports Island kommer i andre kvartal.

Siste fra forsiden